bloemkool

Thema-avond Moestuinieren – de handige kneepjes van het vak 15 juni

Door Ina Wiersema | 31 mei 2017 | Nieuws, oproep

Moestuinieren – de handige kneepjes van het vak
Donderdag 15 juni 20.00 uur – 22.00 uur, Buurthuis BOB, Oentsjerk
Door: Theo van der Molen (Dorpstuin Snakkerburen)

Na de inspiratiebijeenkomsten organiseren we nu drie themabijeenkomsten op 13, 14 en 15 juni om jullie initiatief een stap verder te helpen. 

Moestuinieren is voor velen een hobby, maar het is natuurlijk ook gewoon een vak dat geleerd kan worden. Voordat je met een dorps- of wijkmoestuin begint bedenk je welke groenten er verbouwd gaan worden. Makkelijk te telen zijn bijvoorbeeld sla, courgette, wortel, radijs, spinazie en snijbiet. De oogst van deze groenten kan bijna niet mislukken. Leer op deze avond allerlei handige tips van een kenner die ooit begonnen is zonder kennis, maar inmiddels alle kneepjes van het vak kent.

Klik hier om je aan te melden