voedselbos leeuwarden

Thema avond Voedselbossen 13 juni

Door Ina Wiersema | 31 mei 2017 | Nieuws, oproep

Voedselbossen – ontwerp, aanleg en onderhoud
Dinsdag 13 juni 20.00 uur – 22.00 uur, Hotel Duhoux, Wirdum
Door: Anastasia Limareva – zij heeft het Voedselbos in het Leeuwarder bos gerealiseerd.

Na de inspiratiebijeenkomsten organiseren we nu drie themabijeenkomsten op 13, 14 en 15 juni om jullie initiatief een stap verder te helpen. 

Op deze avond leer je van alles over de principes van een voedselbos. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is een voedselbos eigenlijk? Hoe zit een voedselbos in elkaar en welke natuurlijke systemen hebben we mee te maken? Kan een voedselbos ontworpen worden? Zo ja, hoe? Als men zover is om een voedselbos aan te leggen of een bestaand bos om te vormen, dan komen natuurlijk ook de vragen hoe je zoiets aan moet pakken en hoe het vervolgens beheerd moet worden. Kortom, een zeer leerzame avond waar volop de ruimte is voor individuele vragen.

Klik hier om je aan te melden