Lendelappen Rund - De Gouden Boaiem (1)

Uw vlees of zuivel op onze kaart?

Door Ina Wiersema | 1 december 2017 | Geen categorie

Nu de verkoopadressen in Friesland van lokale geteelde aardappelen, groente en fruit op de kaart staan gaan we verder met vlees en zuivel, met als criterium dat de dieren ook lokaal geteeld voer krijgen. Dit om transport van veevoer en mest te voorkomen. Denk aan sojateelt In Brazilië dat ten koste gaat van het tropisch regenwoud, waarna de soja nog vervoerd moet worden.
We maken zelf een start met het vlees (en de zuivel) van 100% gras gevoerd vee (runderen en schapen), ook wel graasvlees of natuurvlees genoemd. Hiervan plaatsen we de verkooppunten op de kaart , zoals verkooppunten van natuurvlees- en zuivel. Bent of kent u zo’n duurzame producent dan horen we graag van u, via e- mail of contactformulier.