permatuin Joure herfst

Klussers gezocht voor 23 maart in de Perma-tuin in Joure

Door Ina Wiersema | 11 maart 2018 | Geen categorie

Klussers gezocht voor 23 maart.

De perma-tuin van Roeach gaat zijn 6e seizoen in. Een mooie mijlpaal en ook een moment waarop er karweitjes gaan ontstaan in en rondom de tuin. Een aantal van die klussen hadden we in de zonnige wintermaanden willen doen, maar……. REGEN, heel veel regen en daarna vorst maakte ons dat onmogelijk. Vandaar deze oproep voor klussers voor onze klusdag.
HEB JIJ ZIN om een dag lekker met je handen aan het werk te zijn onder en het genot van taart, soep, brood, koffie, thee en ander lekkers natuurlijk inspirerend gezelschap? Janet en Tine zijn heel blij met alle hulp.
We zijn op 23 maart vanaf 9.00 uur tot een uur of 16.30 uur aan het werk. Ook als je een deel van de dag kunt, help je ons geweldig verder.
De wanden van de beschutte plek moeten op nieuw worden gevlochten, de paden van onkruid ontdaan en aangevuld met houtsnippers, de verhoogde bakken hebben wat reparaties nodig en ook het bruggetje wil graag een paar handen die kunnen klussen en er is nog veel meer te doen.

Voor meer informatie en opgave klik hier